Il palazzo Experimental

“A postmodern tribute to the Venetian tradition in a 15th-century building, overlooking the Giudecca canal”
– elledecor.com

Experimental Group presents its first Italian project in Venice, Il Palazzo Experimental.

The designer Dorothée Meilichzon creates a postmodern tribute to the Venetian tradition: the choice of materials and palettes convey the true spirit of a contemporary Venice. Twenty-eight comfortable rooms and four suites are bathed in natural light with views of the Canale della Giudecca from the Palazzo’s front, or a secret garden in the back.
Cristina Celestino, at the invitation of Dorothée Meilichzon, participates in the project designed the cocktail bar.

Strategic Footprints created a communication strategy and managed the press office and pr activities.

Designers: Dorothée Meilichzon, Cristina Celestino
PR & Communication: Strategic Footprints